Despre noi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Servicii de calitate

Realizam de 10 ani gradini de vis pentru dumneavoastra!

Cine suntem!

 

In urma cu 10 ani, dupa o experienta anterioara in domeniue, am decis sa realizam propria firma de amenajari a gradinilor si curtilor. Ne-am reorientat si am adoptat o strategie care sa ne apropie de oameni, de ceea ce isi doresc ei cu adevarat pentru gradinile lor.

Domeniul amenajarilor de gradini este unul dificil dar plin de recompense pentru ca noi infrumusetam viata clientilor nostri.

Calitate si durabilitate

 

Serviciile si produsele pe care le comercializam sunt de cea mai buna calitate. Am invatat in timp sa lucram numai cu furnizori certificati ale caror produse sunt o garantie pentru calitate si durabilitate.

Clientii nostri sunt multumiti de ceea ce le oferim si acest lucru ne-a ajutat sa cream relatii de durata si sa dispunem de recomandari.

Ce ne propunem

 

Tinand cont de rapiditatea cu care se dezvolta imobiliar zonele din jurul Bucurestiului, ne propunem ca, pe viitor, sa fim prezenti in fiecare dintre aceste locuri.

Credem ca, datorita experientei si a instruirii, vom reusi sa realizam relatii mai trainice cu clientii nostri si sa oferim o gama cat mai larga de produse si servicii pentru amenajarea gradinilor dumneavoastra.

Expertiza noastra

Suntem pregatiti sa preluam cererile dumneavoatra.

 

Indiferent de natura si complexitatea amenajarii gradinii dumneavoastra noi putem realiza proiecte de dificultate mare care necesita o pregatire speciala in acest sens.

Rulouri gazon 80%
Peisaj 90%
Plantare 100%
Intretinere 80%
358

Proiecte terminate

1500

Clienti satisfacuti

28

Colaboratori

2641

Informatii clienti

flower

Muncim cu spor pentru a va face gradina frumoasa.

Angajatii nostri va vor raspunde la toate intrebarile!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.