Pamant de gradina

Pamant de gradina

O gradina frumoasa este o incantare dar presupune si eforturi considerabile.

pamant de gradina

Pamant de gradina – Daca dispunem de forta de munca necesara, de uneltele si utilajele adecvate, atunci suntem pe drumul cel bun spre amenajarea gradini. Acestea nu sunt insa suficiente daca vom neglija tocmai baza oricarei culturi de succes: calitatea solulului de gradina (el poate fi pamant vegetal, pamant pentru gazon, pamant de flori sau pamant pentru legume).

Va sfatuim sa apelati intotdeuna la o firma specializata in producerea, comercializarea si transportul oricarui tip de pamant de gradina. Expertii firmei noastre va stau oricand la dispozitie cu informatiile si serviciile profesionale cele mai potrivite in ceea ce priveste pamantul de gradina.

In randurile de mai jos, va furnizam detalii importante privind caracteristicile pamantului de gradina.

 

Ce este “Pamantul de gradina”?

 

Adevarata hrana a plantelor sanatoase este pamantul din gradina ta

Prin pamant de gradina intelegem un tip de sol fertil cu un continut foarte ridicat de materie organica . Solul de gradina este un pamant „gras”, de culoare inchisa, bogat in nutrienti. Este un tip de pamant ce permite o foarte buna circulatie a apei si a aerului, fiind un strat aerisit, afanat, poros.

Este deosebit de important ca acesta sa nu contina microorganisme fitopatogene. In schimb, este indicat sa fie bogat in ciuperci micorizante. Acestea cresc in simbioza cu plantele si contribuie substantial la dezvoltarea sistemului de radacini si drenare.

Pamantul de gradina pe care il comercializam indeplineste toate standardele pentru o crestere sanatoasa a plantelor dvs.

In randurile de mai jos, va furnizam detalii importante privind caracteristicile pamantului de gradina.

pamant de gradina

Pamant de gradina – Bucuresti si Ilfov – Unde utilizam cu succes?

 

Adevarata hrana a plantelor sanatoase este pamantul din gradina ta

Pamantul de gradina poate fi utilizat la orice tip de cultura din gradina dumneavoastra.

Important este sa solicitati exact tipul de pamant potrivit si sa respectati metodele de cultivare specifice, spre exemplu pentru aplicarea gazonului rulou trebuie un amestec special.

Un sol calcaros este impropriu pentru cultivarea plantelor de gradina, de exemplu. In acest caz este neaparata nevoie sa luati masuri serioase de imbunatatire a intregii arii cultivate cu pamant de gradina bogat in nutrienti.

pamant de gradina

Pamant de gradina – Buuresti si Ilfov – Detalii suplimentare

 

Adevarata hrana a plantelor sanatoase este pamantul din gradina ta

Solul de gradina se asterne in grosimi diferite de pana la 25 de centimentri, in functie de necesitatile de cultura.

Componeta pamantului de gradina difera in raport de genul de gradina pe care il doriti si tipul de cultura. Solul poate contine turba,  mranita, perlit, nisip, etc .

Mranita este obtinuta ca urmare a descompunerii de durata a gunoiului de grajd. Turba provine din descompunerea depozitelor naturale de muschi de turba. Se evidentiaza prin capacitatea mare de retinere a apei. Turba rosie are PH acid si echilibreaza componentele alcaline.

Nisipul contribuie major la permeabilitatea substratului, fiind recomandat cel e pe raurile nepoluate. Perlitul, component inert din punct de vedere chimic si fara agenti patogeni, poate inlocui nisipul. El se caracterizeaza prin gradul mare de porozitate, capacitate mica de retinere a apei, greutate mica si PH neutru.

Pamantul de padure se recolteaza din anumite tipuri de paduri pentru a fi bogat in humus. De asemenea, acesta se obtine de sub stratul cu continut bogat în resturi vegetale nedescompuse inca. Pamantul de padure trebuie cernut.

Dezinfectia componentelor amestecului pentru gradina este obligatorie. Aceasta se poate realiza prin tratarea cu diferite substante, iar in varianta bio cu vapori supraincalziti la 80 º C. Atentie insa, vaporii de pesticide sunt toxici si trebuie inlaturati. Iata de ce este mai indicat sa optati pentru achizitia de pamant pentru gradina de la o societate specializata, cu experienta in domeniu.

Preturile firmei noastre sunt reduse, fara concurenta pe piata de profil!

Contactati-ne  cu incredere, chiar azi,  pentru detalii suplimentare si comenzi! Firma noastra va ofera si sistemul de irigatie.

pamant de gradina

Preturile firmei noastre sunt reduse, fara concurenta pe piata de profil!

Contactati-ne  cu incredere, chiar azi,  pentru detalii suplimentare si comenzi!

Pamant de gradina - informatii suplimentare

Ne putei gasi si pentru urmatoarele cuvinte: “pamant de gradina de vanzare”, “pamant de gradina bucuresti”, “pamant de gradina la sac” sau “pamant de gradina pret”, “pamant amenajare gradina”, “aduc pamant de gradina”,”vand pamant de gradina bucuresti”.

Alte cautari: “pamant bun de gradina”, “cumpar pamant de gradina”, “pamant gradina forum” sau “pamant fertil gradina”, “pamant galben gradina”, “pamant pentru gradina de legume”.  Ori “pamant lutos gradina”, “oferte pamant de gradina”, “pamant de padure pentru gradina”.

“Pamant pentru gradina”, “pamant de gradina la saci”, “transport pamant de gradina”, “pamant de gradina voluntari”, “pamant gradina de vanzare”, “pamant bun pentru gradina”. 

Comments (2)

 • Iancu Florina

  Iancu Florina

  Buna dimineata ,as dori sa imi spuneti cat m ar costa 10 mc pamant negru.

  • Dragomir Victor

   Dragomir Victor

   Va multumim pentru interes. Va vom contacta pe mail pentru a va face o oferta. O zi frumoasa.

Leave a Comment