Rulouri Gazon

Rulouri gazon in Bucuresti si Ilfov la 3.5 euro pe metru patrat

Fiecare dintre noi viseaza sa se relaxeze odihnindu-si ochii pe suprafata perfecta a gazonului din fata casei.

rulouri gazon

Rulouri gazon Bucuresti –  Mirosul crud al gazonului recent tuns si verdele placut al ierbii ne binedispun si revigoreaza,  iar amenajarea gradinii este o ocupatie relaxanta.

Ce poate fi mai relaxant decat un gratar cu prietenii, o discutie vesela, copii, cateii si pisicutele (daca aveti…) jucandu-se fericiti pe gazon?

Optand pentru achizitionarea unor rulouri de gazon de la firma noastra veti avea cu ce sa va surprindeti placut familia si prietenii.

La fel de utila este instalarea rulourilor de gazon la locul dumneavoastra de munca – nu ezitati sa ne solicitati mai multe informatii.

 

 

Rulouri gazon – de ce rulouri de gazon?

 

Metoda traditionala de a obtine gazonul visat este cunoscuta: insamantarea gazonului.

Trebuie insa sa stiti ca dupa insamantare este nevoie de udarea si ingrijirea constiincioasa a gazonului o perioada destul de indelungata.

In acest caz aveti de asteptat rabdatori pentru a va bucura de un gazon frumos…chiar si 12 luni. In toata aceasta perioada are nevoie de o ingrijire mult mai atenta in comparatie cu rulourile de gazon.

Atunci cand va doriti rezultate rapide trebuie sa apelatii la solutii rapidemontarea rulourilor de gazon.

 

Rulouri gazon – avantajele gazonului rulouri

 

Amenajarea cu ajutorul rulourilor de gazon este recomandata pentru orice suprafata. Rezultatele si satisfactia sunt garantate! Printre avantaje se numara:

 • rulourile pot fi montate in cea mai mare parte a anului, cu exceptia perioadelor in care solul este inghetat
 • gazonul se poate instala rapid, intr-o singura zi si va puteti bucura de el imediat
 • nu exista restrictii de circulatie, puteti calca pe gazon imediat
 • este mai putin vulnerabil la conditiile climatice, boli si daunatori
 • nu trebuie sa il protejati cu plase anti-pasari
 • mai putine probleme legate de buruieni
 • nu va trebui sa recurgeti la reinsamantare, germinatia in cazul gazonului din seminte este posibil sa nu fie omogena
 • scapati instant de praf si noroi
rulouri gazon

Rulouri gazon – caracteristicile unui rulou de gazon

 

Gazonul rulou este un tip de gazon crescut in pepiniera care se recolteaza cu masini speciale. El se comercializeaza sub forma unui covor verde de 2.4 m lungime si 40 cm latime – specificatii proprii unui gazon pentru spatii rezidentiale. Aceasta constituie marimea recomandata de specialistii nostri. Este ideala pentru toate tipurile de gradini, mai putin cele cu panta mai mare de 50%.

 

Rulouri gazon – cum se monteaza un rulou de gazon?

 

Etapa initiala este reprezentata de pregatirea profesionala a terenului pe care va fi instalat gazonul (frezare). Aceasta este deosebit de importanta pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Pamantul pentru gazon este un pamant care sa contina nisip. Compozitia folosita de noi este un amestec de 70% pamant – 30% nisip. Acesta ofera o drenare optima si nu va lasa gazonul sa fie inecat cu apa, pastrand umiditatea fara a forma “balti”.

Gazonul are nevoie de 10-15 cm de pamant vegetal. In momentul in care se aseaza gazonul rulou conditia este ca pamantul sa fie bine compactat pentru a evita formarea de gauri sau gropi. Totodata, nivelarea trebuie sa fie una uniforma. In cazul in care pamantul a fost completat cu peste 20 cm, exista riscul sa apara gauri si pamantul sa se lase in anumite locuri.

Pentru pregatirea solului se curata resturile vegetale. Acestea se tund in cazul in care se decoperteaza zona sau se erbicideaza in cazul in care adaugati pamant peste cel existent. Apoi se adauga pamant vegetal, care se niveleaza. Pentru a evita miscarea excesiva este nevoie de o compactare foarte buna . Ulterior se completeaza cu pamant gaurile formate in urma compactarii, se adauga nisip maximum 2 cm si se pune gazonul rulou.

Montarea rulourilor de gazon se face cu atentie pentru a evita rupturi ce le-ar afecta in mod vizibil calitatea.

Urmeaza asezarea rulourilor pentru gazon cat mai aproape unele de altele. Suprapunerea acestora trebuie evitata, la fel cum trebuie sa avut grija sa nu se lase spatii inestetice intre rulouri. Ultima etapa este tavalugirea, care are rolul de a consolida suprafata gazonului rulou si obtinerea unui efect estetic placut.

rulouri gazon

Rulouri gazon Bucuresti – Intretinerea gazonului

 

Orice gazon rulou dupa montaj are nevoie de o mentenanta periodica, in functie de recomandarea inginerului care s-a ocupat de montaj.

Imediat dupa montaj, este important ca gazonul sa fie irigat abundent pana la formarea radacinilor in substrat.

Gazonul rulou are nevoie de cateva lucrari de mentenanta:

 • tuns intre 7-10 zile
 • ingrasamant la 2-3 luni granulat
 • scarificare/aerare primavara sau cand este cazul si gazonul rulou devine sufocat de uscatura
 • tratamente fitosanitare periodice de preventie 1/luna

 

Rulouri gazon Bucuresti – apelati la profesionistii nostri!

 

Va recomandam sa apelati la specialistii nostri pentru lucrarile de montare a rulorilor de gazon.

Calitatea superioara a rulourilor si preturile reduse va vor convinge sa deveniti clientii nostri.

Alaturi de noi va asteapta satisfactia detinerii unui gazon perfect in 7-8 zile!

Nu mai stati pe ganduri, contactati-ne chiar cum!

Rulouri de gazon sunt oferite si amplasate de catre echipa noastra cu experienta de peste 10 ani in amenajarea gradinilor. Alegerea gazonului rulou este importanta, fiecare tip de rulou gazon fiind adresat unui anumit domeniu.

In functie de amplasarea ruloului gazon se vor putea alege anumite sortimente:

Sortimente rulouri de gazon:

 • gazon rulou sport (mix. Supersport Z- Barenbrug); compozitie: 75% poa pratensis, 25% lolium perenne;
 • gazon rulou sport (mix. Rapide – Barenbrug); compozitie: 25% poa pratensis, 75% lolium perenne;
 • gazon rulou seceta ( mix. Watersaver – Barenbrug); compozitie : 80% festuca arundinaceea ( 2 varietati ) , 10% poa pratensis, 10% lolium perenne;
 • gazon rulou seceta ( mix. Watersaver Z – Barenbrug); compozitie : 65% festuca arundinaceea, 35% lolium perenne.

Pentru zona Bucurestului cel mai bun tip de gazon este cel de seceta. Acesta rezista la temperaturi ridicate si nu are nevoie de o cantitate mare de apa. De asemenea puteti consulta si  pamant de flori, pamant de gradina, pamant pentru legume.

rulouri gazon

Rulouri gazon - Informatii suplimentare

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte: rulouri gazon pret“, “rulouri gazon bucuresti” sau “rulouri de gazon pret”, “rulouri gazon sabareni”. Se mai poate cauta si “rulouri gazon ilfov”, “rulouri gazon natural pret”.

Alte cuvinte: “rulou gazon ieftin”, “gazon rulou montaj  ori “rulouri gazon natural bucuresti” sau “rulouri gazon natural”, “rulouri gazon pret bucuresti “. Mai poate fi interogat internetul si curulouri gazon vanzare “, ori “vanzari rulouri gazon”, “rulouri gazon irigatii” si “rulouri gazon acoperis”.

Cauta diverse: “rulouri gazon de umbra”, “rulouri gazon dimensiuni” saurulouri gazon forum orirulouri gazon gradina “, “rulouri gazon intretinere “. Puteti chestiona si urmatoarele cuvinte cheie:rulou gazon ieftin bucuresti“, “rulouri gazon popesti leordeni”, ori “rulouri gazon montaj pret”, “rulou gazon montare” sirulouri gazon natural bucuresti pret.

.

Cautari asemanatoare: „gazon rulou”, „gazon rulou bucuresti” saugazon rulou pret”, „gazon rulou ilfov origazon rulou ieftin, „gazon rulou pret bucurest”, „gazon natural rulou pret”, „gazon rulou sau seminte”. Se mai poate cauta si „gazon rulou pret mp”, „gazon rulou de vanzare” saugazon gradina rulou „, „gazon pret metru patrat” ori „gazon pret kg”, „gazon pret mp”, „gazon pret bucuresti”, „gazon curte pret”. Se mai poate interoga internetul si cu „pret gazon cu trifoi”, „gazon pentru gradina pret”, „gazon iarba pret” sau „pret la gazon”, „preturi gazon pitic”, „gazon pret rulou” ori „gazon semiumbra pret”, „gazon universal pret” si „gazon verde pret”, „gazon de vanzare pret”.

Ne puteti gasi cu “gazon curte pret”, “gazon curte mica”, “amenajare gazon curte”, “forum gazon curte”, “gazon pentru curte preturi”, “amenajari curte gazon”, “gazon curte”, “curte cu gazon si flori”. Se mai poate interoga internetul si cu “curte cu gazon”, “gazon de curte”, “gazonul din curte” sau “gazon in curte”, “gazonul in curte”, “gazon la curte”. Alte interogatii “gazon pentru curte”,  “gazon pt curte” sau “tipuri de gazon pentru curte”.

Alte cautari” “curte cu gazon si flori”, “amenajare curte cu gazon”, “curte amenajata cu gazon”, “curte gazon”, “curte cu pavaj si gazon”, “cel mai bun gazon pentru curte”, “cel mai bun gazon din romania”. Se mai poate cauta si “cel mai bun gazon forum”, “cel mai bun gazon de umbra”, “cel mai bun gazon”, “cel mai bun gazon pentru gradina”, “cel mai bun gazon de gradina”, “care este cel mai bun gazon”, “care e cel mai bun gazon”.

Ne puteti gasi cu: “iarba gazon semanat”, “iarba gazon pret” sau “iarba gazon pitica”, “iarba gazon pret md” ori “iarba gazon forum”, “iarba gazon md”, “gazon iarba naturala”. Se mai poate cauta si cu “iarba gazon”, “iarba de gazon cand se seamana”sau “iarba de gazon cu flori”, “gazon cu iarba” precum si “iarba gazon dedeman”.

Alte cuvinte de cautare sunt: “iarba de gazon”, “iarba de gazon pret” sau “iarba de gazon rezistenta la seceta”, “iarba de gazon preturi”, ori “iarba de gazon semanat”, “gazon iarba de sudan” si “erbicid iarba gazon”. Alte posibile cuvinte de interogare sunt “iarba in gazon”, “iarba uscata in gazon” sau “iarba pentru gazon md”, “iarba gazon moldova”, “gazon iarba naturala pret” si “iarba pentru gazon”. Puteti cerceta internetul si cu “gazon iarba rulou”, “iarba sau gazon”, “gazon iarba salbatica”, “iarba si gazon” sau “iarba tip gazon”, “tipuri iarba gazon”, “gazon iarba naturala” ori “gazon iarba pret”, “gazon iarba naturala pret”, “gazon iarba rulou”, “gazon iarba”, “iarba de gazon pret”.

 Cuvinte asemanatoare sunt si “rulouri iarba bucuresti”, “rulouri iarba”, “rulouri iarba pret”, “rulouri de iarba preturi” sau “iarba ornamentala de curte”, “iarba curte”, “iarba curte” precum si “iarba de curte”, “plantare iarba in curte”, “iarba de pus in curte”, “iarba pentru curte”. 

“covor de iarba pret”, “covoare de iarba naturala”, “covoare de iarba”, “covor iarba naturala pret”, “covor de iarba”, “covor din iarba naturala”, “covor iarba exterior”, “covor iarba naturala”, “covor iarba rulou”, “covor iarba verde”.

Comments (2)

 • Andrei

  Andrei

  Buna ziua.
  Care este suprafata minima care poate fi comandata?
  Care este pretul cu tot montaj?
  Multumesc.

  • Dragomir Victor

   Dragomir Victor

   Buna ziua, va vom contacta pe mail si va transmitem oferta. Multumim pentru interes.

Leave a Comment